Close

Txarango

Teatre Auditori | Diumenge 1 d’Octubre | 17:30h i 18:30h

Txarango és música festiva, de qualitat i amb missatge, una enorme capacitat de comunicar i d’emocionar. Les seva poesia i la seva fusió de música caribenya, llatina i mediterrània amb denominació d’origen, unida a l’energia i l’entrega que desborden, és el que els fa connectar immediatament amb el públic. Txarango és el grup en català amb més projecció internacional del moment i un dels més estimats al nostre país. Així ho testimonien els més de 300 concerts en 19 països i 4 continents que han ofert, els centenars de milers de seguidors que acumulen a les seves xarxes socials, els més de 500.000 discos descarregats des del seu web, dos Discos d’Or, un palmarès de reconeixements que abasta els principals premis del públic i la crítica i fites que donen la mida del projecte com el fi de gira 2015 al Sant Jordi Club de Barcelona amb entrades exhaurides i amb la col·laboració estel·lar de Chucho Valdés.

Després de l’apoteòsic final de gira Som Mar el 21 de novembre de 2015 al Sant Jordi Club de Barcelona, el grup del Ripollès es va allunyar dels escenaris i es van bolcar en donar suport a les persones refugiades per reclamar a la comunitat europea l’obertura de les fronteres, entre d’altres causes que han defensat.

Paral·lelament a la seva vessant més social, Txarango ha treballat l’últim any en les cançons del seu tercer disc. I sens dubte una de les parades i actuacions més especials durant aquesta nova gira serà la seva actuació a Petits Camaleons, pels més petits.