Close

Activitats

Vols ser presentador o presentadora oficial de Petits Camaleons 2017?

A Petits Camaleons busquem nens i nenes amb ganes de presentar els concerts.

Pujaràs a l’escenari i coneixeràs als teus artistes preferits i viuràs un esdeveniment que no oblidaràs mai!

Participar és molt senzill!

Demana als teus pares que enviïs un e-mail a info@petitscamaleons.com indicant:

  • El teu nom i cognom i el dels teus germans o amics que vulguin ser presentadors
  • La teva edat
  • De quin color és la teva entrada prèmium de Petits Camaleons.
Rodes de premsa Info K

Petits Camaleons organitza rodes de premsa només per a nens i nenes. Una gran oportunitat per a preguntar als vostres artistes preferits allò que sempre heu volgut saber!

Creactivity CosmoCaixa

És un espai equipat amb bancs, taules de treball i de proves perquè els nens i nenes a partir de 7 anys puguin practicar l’art de pensar amb les mans, mentre dissenyen, fan i experimenten.

Espai de signatures

Després dels concerts els artistes sortiran una estona a fer-se fotos i signar discos. És una oportunitat única perquè pugueu conèixer els vostres grups preferits! En el programa de mà del festival sabreu els horaris de totes les signatures.

Concurs Petits Talents Cugat.cat

Concurs on buscarem, durant els mesos previs al festival, els millors músics en dues categories d’edat, d’entre 3 a 9 anys i d’entre 10 a 16 anys. Els guanyadors podreu actuar al festival i sereu entrevistats a Cugat.cat! Podeu consultar les bases aquí

Camaleons solidaris

Espai solidari on podràs col·laborar i informar-te de la feina que fan algunes ONGs que treballen amb infants

  • Save The Children: “Fem tot el que sigui necessari per aconseguir que tots els nens i nenes, cada dia i quan hi ha una emergència, puguin cambiar les seves vides i el futur que construïm junts.” 
  • Pallapupas: “Pallapupas treballa perquè hi hagi espai per al riure durant el procés de la malaltia, i així convertir els hospitals en espais més amables i plens de vida.”
  • ONG VOLS: “VOLS és una associació sense ànim de lucre per a la cooperació i solidaritat amb els infants i joves dels països en vies de desenvolupament.”
Jardí dels camaleons

Espai situat al pati de la biblioteca, on gaudir de moments de tranquil·litat, música i llibres. Espai recomanat per a nens i nenes de 3 a 6 anys.