Close
Què és?

Petits Camaleons és el primer festival de música pensat per a vosaltres, nens i nenes de 0 a 14 anys, i evidentment per als vostres pares. Vosaltres en sou els autèntics protagonistes i tot està pensat i dissenyat perquè pugueu gaudir de la música com no ho heu fet mai.

Volums adequats, concerts curts, varietat d’estils i artistes amb una predisposició molt especial. Els grans sempre tenen l’oportunitat d’anar a veure els grups que els agraden en directe; aquest cop sou vosaltres els que podeu dir que aneu de festival a veure fins a 15 concerts en un dia. 

Amb vosaltres reinventarem el significat del que s’anomena música infantil.

Informació per als pares
 • Els volums no superaran els decibels òptims, pensant sempre a protegir la salut de l’oïda dels nens.
 • L’accés està obert a tots els menors d’edat que vinguin acompanyats per un adult. D’altra banda, els adults no podran entrar si no és acompanyant algun menor. Cada menor podrà anar acompanyat per un màxim de dos adults majors d’edat i una persona adulta podrà acompanyar un nombre il·limitat de menors.
 • Els horaris del festival estan adequats plenament als horaris infantils per no alterar costums de banys, sopars ni hores d’anar a dormir. Els espais amb servei de menjar estaran a disposició del públic durant tota la jornada.
 • Els nens no acostumen a centrar l’atenció en una mateixa cosa per un espai de temps gaire llarg, és per això que els repertoris han de ser assequibles als nens i no superar mai els 30 minuts de durada. Cada concert inclourà entre 8 i 10 cançons com a màxim. Cal canviar d’espai i de propostes constantment i oferir diverses opcions perquè els nens puguin triar la que més els agradi.
 • A banda del cartell d’artistes i La resta d’activitats, també hi haurà bandes de funció pedagògica per ensenyar-los els estils, instruments, gèneres i el món de la música en general, amb l’objectiu d’acostar pedagògicament els infants al món de la música, desmarcats dels tòpics habituals de la música infantil.
Què hi haurà dins?

El festival comptarà amb 9 escenaris:

 1. Teatre-Auditori 
 2. Carpa Arborètum 
 3. Carpa Raluy 
 4. Pati Obra Social La Caixa 
 5. Aula Magna 
 6. Aula Polivalent 
 7. Espai Ikea Family 1 (concerts per a nadons) 
 8. Espai Ikea Family 2 (concerts per a nadons) 
 9. Cafè Auditori

Però penseu que tot l’espai serà un gran escenari, hi haurà exposicions, rodes de premsa fetes per vosaltres, signatures de discos, concursos i molt més. Ah! I si teniu gana, no us preocupeu, podreu comprar tot el que es necessita per fer un dinar i/o un berenar coincidint amb les hores que dura el festival i us ho podreu menjar a les àrees de pícnic que també trobareu dins del recinte.