Close

Activitats

condor
Vols ser presentador o presentadora oficial de Petits Camaleons 2016?

Cóndor i Petits Camaleons busquem nens i nenes amb ganes de presentar els concerts de: Sopa de Cabra, Obeses, Tornem a Sau + Pep Sala, Quimi Portet, Ramon Mirabet i Macaco.

Pujaràs a l’escenari, coneixeràs als teus artistes preferits i t’emportaràs la fantàstica roba amb la que Cóndor et posarà guapíssim o guapíssima per viure un esdeveniment que no oblidaràs mai!

Participar és molt senzill!

Demana als teus pares que enviïs un e-mail a info@petitscamaleons.com indicant:

  • El teu nom i cognom i el dels teus germans o amics que vulguin ser presentadors
  • La teva edat
  • De quin color és la teva entrada prèmium de Petits Camaleons.

 El termini màxim d’inscripció és fins el dia 31 d’agost. El dia 5 de setembre direm els guanyadors!

Info-K
Rodes de premsa Info K

El programa Info K organitza un concurs en que es premiarà les millors preguntes. Els guanyadors podreu conèixer els artistes i veure el concert des de dins! Estigueu atents al programa i al web de http://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/

Creactivity foto
Creactivity CosmoCaixa

És un espai equipat amb bancs, taules de treball i de proves perquè els nens i nenes a partir de 7 anys puguin practicar l’art de pensar amb les mans, mentre dissenyen, fan i experimenten.

Espai Signatures
Espai de signatures

Després dels concerts els artistes sortiran una estona a fer-se fotos i signar discos. És una oportunitat única perquè pugueu conèixer els vostres grups preferits! En el programa de mà del festival sabreu els horaris de totes les signatures.

cugat.cat
Concurs Petits Talents Cugat.cat

Concurs on buscarem, durant els mesos previs al festival, els millors músics en dues categories d’edat, d’entre 3 a 9 anys i d’entre 10 a 16 anys. Els guanyadors podreu actuar al festival i sereu entrevistats a Cugat.cat! Podeu consultar les bases aquí