Close

Our Services

Our services run deep and are backed by over ten years of experience.
Your service title
Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.
Your service title
Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.
Your service title
Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.
Julie-&-Jane
Kiddys box
MEZZANOTTE
Nus Creacions
Pallapupes
04 Logo Quitxalla_llarInfants

21 de setembre de 2015

8 CONCERTS PER A NADONS CADA DIA!

Dancing-Lady

.Nadons

Enguany el festival ofereix un total de 16 concerts per a nadons amb les millors professionals de la música per als més petits. Els passis són limitats a 15 nadons més els seus acompanyants, (un màxim de dos per nen) i es poden recollir els tiquets de reserva de la vostra plaça i l’horari que preferiu en la mateixa porta dels escenaris Pipiripops. Aquestes reserves són totalment gratuïtes i serveixen per assegurar el perfecte funcionament dels espectacles.

4 Comments on “8 CONCERTS PER A NADONS CADA DIA!

jesus portos
24 de setembre de 2015 at 11:42

Hola
Com puc reservar la entrada a un concert per nadons. La Núria té 18 mesos i som dos acompanyants. Jo, i Bárbara la meva dona.

Ja direu, gràcies per l´atenció.

Tenim entrada blava pel dissabte 3

Respon
Camaleó
25 de setembre de 2015 at 12:19

Quan sigueu al festival us dirigiu als espais Pipiripops dins de l’escola de música on es fan els concerts per a nadons. En la porta d’aquests espais trobareu el personal de sala que disposa d’uns tiquets de reserva per accedir a les sessions que desitgeu. Podeu triar l’horari en funció que es vagin omplint les sales. Cada concert és màxim per a 15 nadons i dos adults acompanyants per tant podeu acompanyar la Núria sense problemes.

Respon
DAVIS & MONTSE
26 de setembre de 2015 at 18:59

Hola. Com podem saber que hi hauran llocs pels concerts per nadons? Volem venir al festival pero poder assistir com a minim a 2 o 3 concerts per nadons. El nostre fill te 1 any es l’unic tipus d’espectacle al que pot entrar. Veig que cal fer una la reserva el mateix dia pero ens fa por que s’ompleni molt rapid i no trobem lloc. Gracies.

Respon
Camaleó
29 de setembre de 2015 at 12:13

Quan sigueu al festival us dirigiu als espais Pipiripops dins de l’escola de música on es fan els concerts per a nadons. En la porta d’aquests espais trobareu el personal de sala que disposa d’uns tiquets de reserva per accedir a les sessions que desitgeu. Podeu triar l’horari en funció que es vagin omplint les sales. Cada concert és màxim per a 15 nadons i dos adults acompanyants. La recomanació és que hi aneu a primera hora si pot ser, de tota manera hi ha molt nadons a la resta d’espectacles i us podem dir que també s’ho passen molt be malgrat siguin tant petits, us ho diem per experiència dels altres anys.

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>