Contacte de premsa

premsa@nosonores.com

tlf: 933 213 985

Dossier de premsa català 2013

actualitzat 3/6/13 Descarrega’l


Novetats edició 2013

  1. Petit ChillOut Mobiprix: espai pensat per a pares i mares amb nens de 0 a 5 anys que necessitin un moment per agafar forces i seguir amb el festival. A la sala trobareu lloc on seure còmodament, escoltar música relaxant i fer una becaineta si cal.
  2. Espai Signatures: Alguns dels artistes sortiran una estona a fer-se fotos i signar discos. És una oportunitat única per a que el públic conegui els grups que més els agrada.
  3. Concurs Petit Talent Cugat.cat: concurs on buscarem, durant els mesos previs al festival, els millors músics en dues categories d’edat, d’entre 0 a 9 anys i d’entre 10 a 16 anys. Els guanyadors podreu actuar al festival i sereu entrevistats a la televisió de Sant Cugat!
  4. Concurs Petit Reporter InfoK: l’Infok de TV3 vol trobar als millors petits periodistes. Els artistes es sotmetran a la roda de premsa més sincera que han fet mai, i és que podreu preguntar allò que voldreu. Els guanyadors d’aquest concurs podreu veure el concert des de dins, entre bamabalines, i podreu fer una visita a TV3 per saber-ne més d’aquesta professió i veure com es munta el programa.
  5.  Exposicions: entre concert i concert, es podran veure dues exposicions que estaran als passadissos de l’Escola de Música. Una és un recull de les millor fotografies de l’edició del festival de l’any passat. L’altra exposició és sobre el grup Els Pets, que celebren els seus 25 anys junts. Es podran veure fotos, vestuari, cartells. Un recorregut per tota la seva carrera artística.
  6. Zona comercial: el Festival té una zona comercial on els expositors, sempre relacionats amb el nostre públic, podran vendre o ensenyar els seus productes o serveis. És un espai obert a tothom, no cal tenir entrada per accedir-hi.

Recull de premsa 2013

Encara no hi tenim res!

Petits Camaleons és una coproducció de:

Patrocinat per: