Close

4 d'octubre de 2017

18 de febrer: Nova data per als concerts suspesos de Petits Camaleons

Com sabreu pel comunicat que vau rebre el mateix diumenge 1 d’octubre, no es van realitzar els concerts previstos atesa la situació que es va viure arreu del país.

Als que teniu entrades PRÈMIUM us oferim tres vies compensatòries:

  1. Amb la mateixa entrada numerada del diumenge 1 d’octubre, poder assistir als concerts programats especialment per al diumenge 18 de febrer del 2018, d’11.30 a 19 h.

Els espais seran el Teatre-Auditori i el Pati Obra Social La Caixa amb els grups Txarango, Joan Miquel Oliver, The Penguins, Fundación Tony Manero, Coriolà i Bonobos (polsera verda i vermella).

  1. La devolució de l’import de les entrades.

S’ha de sol·licitar per correu electrònic abans del dimarts 7 de novembre.

  1. Conservar les entrades per al diumenge 7 d’octubre de la propera edició del Festival Petits Camaleons 2018.

Us preguem que contesteu, especificant la vostra opció preferida, al correu electrònic: teatre-auditori@santcugat.cat, passeu per les taquilles o bé truqueu al telèfon 93.589.12.68.

Als que teniu entrades CAMALEÓ VERD o VERMELL BÀSICA, o ENTRADES SENZILLES LILES us retotnarem l’import íntegre de les entrades.

  • Entrades comprades per internet: seran retornades automàticament i l’import reintegrat a la targeta amb la qual van ser adquirides. El reintegrament es farà en un termini d’entre una i dues setmanes.
  • Entrades comprades a la taquilla: Podreu passar per la taquilla del Teatre-Auditori, en horari habitual de venda, per recollir l’import de les vostres entrades.

Ben aviat informarem si es posaran més entrades a la venda.

Moltes gràcies per la vostra comprensió!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *